Teamfight Tactics patch 13.23 notes

AuthorRodger “Riot Prism” Caudill
 • Copied to clipboard

Καλώς ορίσατε στις Μονομαχίες Ρεμίξ!

Οι Μονομαχίες Ρεμίξ φέρνουν ολοκαίνουργιες μονάδες και χαρακτηριστικά, διακοσμητικό περιεχόμενο και μηχανισμούς, όλα συνδυασμένα από εσάς! Στο νέο μας σετ, ο DJ είστε εσείς και το ταμπλό είναι το αριστούργημά σας. Αν θέλετε να ακούσετε ξανά ακριβώς αυτήν τη γραμμή μαζί με περίπου 24 λεπτά Μονομαχιών Ρεμίξ (και πολλά άλλα), τότε κάντε κλικ εδώ!

Όσο γι' αυτές τις σημειώσεις, θα ξεκινήσουμε ως συνήθως με το διακοσμητικό περιεχόμενο και θα φτάσουμε σταδιακά στα συστήματα που αλλάζουν και επιστρέφουν, στο τέλος.
Rodger «Riot Prism» Caudill

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ

 • Τα ταμπλό KDA εφαρμόζουν πλέον σωστά τις ενισχύσεις Ζωής και στατιστικών, όταν η μάχη αρχίζει στο ταμπλό ενός άλλου παίκτη.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΡΕΜΙΞ

Στο τελευταίο μας βίντεο, ο Τσονκκ και ο Πιγκουίνος ανεβαίνουν στη σκηνή για την απόλυτη μονομαχία DJ!

ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗ ⇒ RIOT ID

Στις 20 Νοεμβρίου 2023 καταργήσαμε τη χρήση των «Ονομάτων Επικαλεστών» και όλοι οι παίκτες θα χρησιμοποιούν πλέον αποκλειστικά Riot ID προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη εμπειρία σε όλα μας τα παιχνίδια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την αλλαγή μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΡΕΜΙΞ

Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τις νέες εμφανίσεις είναι να περιμένετε στην ουρά και να μπείτε στο παιχνίδι, αλλά ο δεύτερος καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε κλικ εδώ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΡΕΜΙΞ


Με τρία σετ κάθε χρόνο (δεν φταίμε!), πλέον δεν έχουμε μέσο σετ για επαναφορά του Εισιτηρίου. Τώρα που τα σετ διαρκούν περισσότερο, χωρίζουμε το Εισιτήριο σε δύο πράξεις. Και τα δύο Εισιτήρια θα προσφέρουν διαφορετικές ανταμοιβές, παρόλο που θα έχουν κάποια κοινά βασικά χαρακτηριστικά όπως Διακριτικά Θησαυρού και Θραύσματα Αστεριών. Κάθε Εισιτήριο θα διαθέτει μια έκδοση 1295 RP με δυνατότητα αναβάθμισης, η οποία θα σας δώσει πρόσβαση VIP σε Αρένες, Συμβούλους και περισσότερα! Κι αν θέλετε να δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε με τη δωρεάν έκδοση του Εισιτηρίου—χωρίς κόπο, μπορείτε να την αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή αργότερα για να διεκδικήσετε όλες τις ανταμοιβές σας. Μιας και μιλάμε για ανταμοιβές, πάμε να δούμε ποιες είναι!
Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης Πράξης του Εισιτηρίου+ μας, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας «Εισιτήρια και Άλλα» εδώ!

ΟΙ K/DA ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ


Το «Οι K/DA στη Σύγκλιση» διατίθεται μέσω των Βασιλείων των Θησαυρών ως περιεχόμενο Αστεριού από την κυκλοφορία (21:00 ώρα Ελλάδος, όπως και άλλο περιεχόμενο καταστήματος) μέχρι την κυκλοφορία της Ενημέρωσης 14.02.

CHIBI


Έτοιμοι. Σεττ. Chibi! Μπορείτε να αγοράσετε το Chibi Sett απευθείας και ανά πάσα στιγμή μετά την κυκλοφορία (Ενημέρωση 12.23) για 1900 RP. Το Chibi Σεττ συνοδεύεται από το δικό του μοναδικό Μπουμ, το Σπέρνω και Θερίζω, για να υπενθυμίσει στους εχθρούς σας ότι επειδή είναι μικροσκοπικός δεν σημαίνει ότι δεν είναι μυώδης.
Η νίκη έχει Chibi, η ήττα TFT. Ο HEARTSTEEL Σεττ δεν είναι μόνο ο απόλυτος μαμάκιας, αλλά (αν και όχι σημαντικό) είναι και ο μοναδικός Chibi με Εκτέλεση που επικαλείται ένα φορτηγό με παγωτά για να ξεφορτωθεί τους εχθρούς του... η ληστεία επετεύχθη! Ο Chibi HEARTSTEEL Σεττ θα αποχωρήσει από τα Βασίλεια των Θησαυρών κατά το τέλος της Ενημέρωσης 13.23, οπότε βιαστείτε προτού ο HEARTSTEEL Παιδαράς σας αφήσει στα ΚΡΥΑ του λουτρού.
Με την Ενημέρωση 13.24 θα κυκλοφορήσουν οι Chibi Ακάλι και Ακάλι K/DA ALL OUT. Η Chibi Ακάλι αποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι ψυχρό ατσάλι, έναν στόχο και λίγα ράμεν. Μπορείτε να επιλέξετε τη βασική μορφή Chibi για 1900 RP, που συνοδεύεται από το Μπουμ Τέλειας Εκτέλεσης!
Η Chibi Ακάλι K/DA ALL OUT μπαίνει για τα καλά στα Βασίλεια των Θησαυρών με την Ενημέρωση 13.24 ως περιεχόμενο Αστεριού με μια τάση να ρίχνει αστέρια—εννοώ κουνάι. Ως περιεχόμενο Αστεριού (της ποπ), έχει τη δική της εκτέλεση, ορμάει στη σκηνή ουρλιάζοντας και αφήνει πίσω της τα συντρίμμια των εχθρών σας. Τόσο η Chibi Ακάλι K/DA ALL OUT και η Σταρ Chibi K/DA POP/STARS Κάι'Σα (παρακάτω) θα κλειστούν έξω από τα Βασίλεια των Θησαυρών στην Ενημέρωση 14.02, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν τα βασικά τους Chibi!
Με το ντεμπούτο της στην Ενημέρωση 13.24, η Σταρ Chibi K/DA POP/STARS Κάι'Σα είναι το Chibi με το μεγαλύτερο όνομα και τις πιο στιλάτες κινήσεις. Η Σταρ Chibi K/DA POP/STARS Κάι'Σα είναι η πρώτη μας παγκόσμια κυκλοφορία σε βαθμίδα Συμβούλου Έκδοσης Κύρους, με φρέσκα splash, οπτικά και εκτέλεση. Αυτή η βαθμίδα Συμβούλων έχει σχεδιαστεί για να εκφράσουν οι σούπερ φαν τη σούπερ αφοσίωσή τους.

ΣΚΡΑΤΣΑΡΙΣΜΑ


Τρώγεστε για Σκρατσάρισμα; Το Σκρατσάρισμα διατίθεται για απευθείας αγορά για 2500 RP ή στο Πακέτο «Στα Ντεκ» (διαβάστε τη μεθεπόμενη ενότητα) μέχρι τη λήξη των Μονομαχιών Ρεμίξ!

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ LITTLE LEGEND: ΑΟ ΣΙΝ, ΤΣΟΝΚΚ, ΟΥΜΠΡΑ


Το συγκρότημα ξανασυναντιέται. Κάθε παραλλαγή που αναφέραμε σε αυτή την ενότητα ανήκει στην Επική βαθμίδα και μπορείτε να την αγοράσετε από το κατάστημα για 925 RP ή να τη βρείτε σε διάφορα Βασίλεια των Θησαυρών!

Οι παραλλαγές του Άο Σιν για τις Μονομαχίες Ρεμίξ είναι διαθέσιμες για απευθείας αγορά ή μπορείτε να τις αποκτήσετε από τα Βασίλεια των Θησαυρών. Δείτε παρακάτω τις παραλλαγές του: Άο Σιν στα Ντεκ, Emo Άο Σιν, Ντίσκο Άο Σιν.
Οι παραλλαγές του Ούμπρα για τις Μονομαχίες Ρεμίξ είναι διαθέσιμες για απευθείας αγορά ή μπορείτε να τις αποκτήσετε από τα Βασίλεια των Θησαυρών. Δείτε τις παραλλαγές του παρακάτω: Βραδυφλεγής Ούμπρα, Emo Ούμπρα, Pentakill Ούμπρα, Ντίσκο Ούμπρα.
Βρείτε τον πιο πεινασμένο ντράμερ στη Σύγκλιση επιλέγοντας τις παραλλαγές του για τις Μονομαχίες Ρεμίξ, οι οποίες είναι διαθέσιμες για απευθείας αγορά ή μέσω των Βασιλείων των Θησαυρών. Δείτε τις παραλλαγές του παρακάτω: Τσονκκ στα Ντεκ, Pentakill Τσονκκ, Τσονκκ της Ντίσκο.

ΠΑΚΕΤΑ


Είτε μπήκατε τώρα στην παρέα μας, είτε είστε αυθεντία της τέχνης είτε θέλετε να έχετε πρόσβαση στα επετειακά αντικείμενα της κυκλοφορίας για κινητές συσκευές στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, σας έχουμε ένα πακέτο! Τα πακέτα είναι διαθέσιμα μόνο για όσο διαρκούν οι Μονομαχίες Ρεμίξ.
Πακέτο Περιεχόμενα Τιμή
Πακέτο «Στα Ντεκ»

Σκρατσάρισμα

Σε έχωσα

Εισιτήριο+ Μονομαχίες Ρεμίξ: Πράξη 1

200 Διακριτικά Θησαυρού

200 Θραύσματα Αστεριών

6295 RP/TC
Πακέτο Τσαγιού

Πνεύμα Τσαγιού

Πλήγμα Τσαγιού - 1 Αστέρι

Πλήγμα Τσαγιού - 2 Αστέρια

Πλήγμα Τσαγιού - 3 Αστέρια

1300 RP/TC
Το καλωσόρισμα του Τσονκκ

Τσονκκ - 1 Αστέρι

100 Μπόνους Θραύσματα Αστεριών

130 RP/TC

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Οι ανταμοιβές κατάταξης για τη Γη των Ρούνων: Αναδημιουργία και για το Ως τον Ορίζοντα θα κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας της ενημέρωσης (αυτής της ενημέρωσης)! Μπορείτε να δείτε τις ανταμοιβές που με τόσο κόπο κερδίσατε (μπράβο σας, παρεμπιπτόντως) στο άρθρο μας «Εισιτήρια και Άλλα» εδώ!

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ


Με λίγα λόγια: Επειδή μεταβαίνουμε στα 3 σετ τον χρόνο χωρίς μέσα σετ, πρέπει να κάνουμε μερικές ενημερώσεις για να διευκολύνουμε την άνοδο. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν την κυκλοφορία της Σμαραγδένιας Βαθμίδας, μια μείωση στις ποινές μείωσης ΠΠ κάτω από τη βαθμίδα Διεκδικητή και μια αύξηση της μέγιστης αποταμίευσης αγώνων στους 14, για εναρμονίζεται με το LoL για PC. Οι παίχτες βαθμίδας Κυρίαρχου και άνω μπορούν πλέον να απολαμβάνουν διακοπές για 2 ολόκληρες εβδομάδες!
 • Η άνοδος στην κατάταξη θα είναι ελαφρώς ευκολότερη και γρηγορότερη μέχρι να την Πλατινένια βαθμίδα και παρακάτω.
 • Οι υψηλότερες βαθμίδες ίσως σας πάρουν περισσότερο, επειδή η σεζόν θα διαρκέσει περισσότερο (δεν θα υπάρχει επαναφορά μέσου σετ), επομένως προσαρμόζουμε την άνοδο ώστε να ταιριάζει στη νέα της διάρκεια (αλλά όχι ακριβώς σε αναλογία 1:1)
 • Η Σμαραγδένια βαθμίδα έφτασε
 • Άλλαξε η ποινή αδράνειας! Αποταμιευμένες μέρες 10 ⇒ 14 (δηλαδή οι παίκτες της βαθμίδας Κυρίαρχου και άνω, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν 2 ολόκληρες εβδομάδες διακοπών)
 • Ρυθμίστηκε η απώλεια ΠΠ! Για τη βαθμίδα Κυρίαρχου η νέα ποινή αδράνειας θα είναι -50 ΠΠ (από -250)
 • Ρυθμίστηκε η απώλεια ΠΠ! Για τη βαθμίδα Επικυρίαρχου η νέα ποινή αδράνειας θα είναι -150 ΠΠ (από -250)
 • Η απώλεια ΠΠ για τους παίκτες της βαθμίδας Διεκδικητή παραμένει ίδια, -250 ΠΠ.
 • Όταν γίνουν διαθέσιμες οι Μονομαχίες Ρεμίξ στην περιοχή σας, θα μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την άνοδό σας.
 • Ανάλογα με την Κατάταξή σας στην προηγούμενη σεζόν, θα ξεκινήσετε κάπου ανάμεσα στη Σιδερένια ΙΙ και τη Χάλκινη IV. Το ίδιο ισχύει για την Κατάταξη της Διπλής Βολής και για τα Κανονικά παιχνίδια Κατάταξης.
 • Θα έχετε 5 Αγώνες Προσωρινής Κατάταξης μετά την επαναφορά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χάσετε καθόλου ΠΠ εάν δεν βγείτε στις πρώτες 4 θέσεις στους πρώτους 5 Αγώνες Κατάταξης της νέας φάσης. Επίσης, θα κερδίσετε επιπλέον ΠΠ αν τερματίσετε στις 4 πρώτες θέσεις, οπότε καλή τύχη!
 • Η Κατάταξή σας στην Υπερανανέωση θα επανέλθει στο 500
 • Λάβετε υπόψη ότι συνεχίζει να υπάρχει μια περίοδος καθυστέρησης 24 ωρών στην κυκλοφορία μεταξύ κινητών συσκευών και υπολογιστή.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Πύλες, Σταρ, Ενισχύσεις και ένα καινούργιο αντικείμενο... από ό,τι φαίνεται, μας περιμένουν κάμποσες αλλαγές στα συστήματα! Για να δείτε μια λεπτομερή περιγραφή, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας για τους μηχανισμούς!

ΣΤΑΡ


Ας ξεκινήσουμε με τα μεγάλα νέα. Μπορείτε να αγοράσετε Σταρ 2 αστεριών από το κατάστημα (εμφανίζονται τέρμα δεξιά) με συν ένα επίπεδο σε ένα Χαρακτηριστικό τους και να κερδίσετε ένα μοναδικό μπόνους Σταρ.
 • Αγοράζονται στα 2 αστέρια από το κατάστημα
 • Προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο σε ένα από τα Χαρακτηριστικά τους
 • Διαθέτουν μοναδικά μπόνους Σταρ
 • Εμφανίζονται σε όλα τα καταστήματα όταν δεν έχετε Σταρ
 • Εμφανίζονται σε 1 στα 4 καταστήματα ακόμη και όταν ΕΧΕΤΕ Σταρ (μπορείτε και να αλλάξετε Σταρ, εάν θέλετε)
 • Πρέπει να πουλήσετε τον Σταρ που έχετε για να αγοράσετε έναν καινούργιο.
 • Οι Σταρ παίρνουν 3 μονάδες από το σύνολο
 • Οι Σταρ διαθέτουν μια μικρή ποσότητα προστασίας από την κακοτυχία (δεν θα δείτε διαδοχικά τους ίδιους)
 • Δεν προσφέρονται Σταρ για τις μονάδες που έχουν λιγότερα από τα μισά συνολικά αντίγραφα μονάδων τους στις διαθέσιμες μονάδες.

ΠΥΛΕΣ


Οι Πύλες επέστρεψαν, αλλά τις μαζέψαμε λίγο σε σχέση με τις Πύλες Περιοχών της Γης των Ρούνων: Αναδημιουργία, για να αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του σετ να κάνουν τον πάταγο που τους αξίζει, αλλά και επειδή ο επιπλέον μηχανισμός μας (Σταρ) προσθέτει ποικιλία στο παιχνίδι. Ξεκινάμε με μια μικρότερη λίστα μοναδικών Πυλών, αλλά θα προσθέσουμε μερικές Πύλες ακόμη όσο προχωρά το σετ (αυτές θα είναι λίγο πιο ακραίες, αλλά δεν θα φτάνουν τα επίπεδα τρέλας του Οίκου Σελάσπις).

Υπάρχουν επτά κατηγορίες Πυλών.

Και μην ανησυχείτε, ο Νερόλακκος του Γαριδρομέα επέστρεψε!
 • Ψηφίστε 1 από τις 3 Πύλες κατά την έναρξη του παιχνιδιού για να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού.
 • Κατηγορίες Πυλών: Ενισχύσεις, Χρυσός, Ήρωες, Αντικείμενα, Μάχη, Μοναδικές, Σταρ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΘΡΥΛΩΝ


Μιλάμε πιο αναλυτικά για την αφαίρεση των Θρύλων και στο άρθρο μας «Τι Μάθαμε», και στο άρθρο μας για τους μηχανισμούς.
 • Οι Θρύλοι αφαιρέθηκαν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ


Το TFT φτάνει στο 10ο επίπεδο! Ανανεώνουμε το σύστημα των επιπέδων, ώστε το κάθε επίπεδο να έχει έναν σαφή στόχο για τη σύνθεσή σας. Θέλετε να φτάσετε τις Θρυλικές σας μονάδες με κόστος 5 στα 3 αστέρια; Φτάστε γρήγορα στο επίπεδο 10! Έχουν αλλάξει και οι πιθανότητες, για να γίνει πιο διακριτή η ταυτότητα του κάθε επιπέδου (δείτε την επόμενη ενότητα)
 • Πλέον, το επίπεδο 10 είναι το μεγαλύτερο επίπεδο που μπορείτε να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού
 • Επίπεδο 5 προς 6: 24 ⇒ 20 ΕΜΠ
 • Επίπεδο 6 προς 7: 40 ⇒ 36 ΕΜΠ
 • Επίπεδο 7 προς 8: 60 ⇒ 48 ΕΜΠ
 • Επίπεδο 8 προς 9: 84 ⇒ 80 ΕΜΠ
 • Επίπεδο 9 προς 10: 100 ⇒ 84 ΕΜΠ
 • Σύνολο ΕΜΠ που απαιτούνται για να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο: 228 ⇒ 288

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Οι πιθανότητες εμφάνισης έχουν προσαρμοστεί, ώστε το κάθε επίπεδο να έχει πιο ξεκάθαρο στόχο. Ανανεώστε τις μονάδες με κόστος 2 στο επίπεδο 6, τις μονάδες με κόστος 3 στο επίπεδο 7, οι μονάδες με κόστος 4 βρίσκονται πιο εύκολα στο επίπεδο 8 και η καλύτερή σας ευκαιρία να αποκτήσετε τη βέλτιστη μονάδα με κόστος 5 που θα ολοκληρώσει τη σύνθεσή σας έρχεται στο επίπεδο 9. Το επίπεδο 10 σάς επιτρέπει να κυνηγήσετε τις εφήμερες (να και το λεξιλόγιο που μάθαμε για τις Πανελλαδικές) μονάδες 3 αστεριών με κόστος 5!
 • Επίπεδο 6: 25/40/30/5/0% ⇒ 30/40/25/5/0%
 • Επίπεδο 7: 19/30/40/10/1% ⇒ 19/35/35/10/1%
 • Επίπεδο 8: 16/20/35/25/4% ⇒ 18/25/36/18/3%
 • Επίπεδο 9: 9/15/30/30/16% ⇒ 10/20/25/35/10%
 • Επίπεδο 10: 5/10/20/40/25 (Καμία αλλαγή)

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ


Στη βάση του, το TFT είναι ένα παιχνίδι draft. Το κοινό μας απόθεμα Ηρώων δημιουργεί ένα πρόσθετο επίπεδο στρατηγικής, μέσω της ανίχνευσης, της διεκδίκησης και της πληροφόρησης για το πότε πρέπει να κάνουμε πιο επιθετική ανανέωση για να βρούμε συγκεκριμένες μονάδες. Αυτά τα «μεγέθη αποθέματος», όπως τα αποκαλούμε, έχουν παραμείνει ίδια από την κυκλοφορία του TFT και θεωρήσαμε ότι οι Μονομαχίες Ρεμίξ αποτελούν μια καλή στιγμή για να τα επαναξιολογήσουμε, ειδικά λόγω της προσθήκης των Σταρ. Με αυτή την κίνηση, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το TFT σε μια υγιή κατάσταση μακροπρόθεσμα, μειώνοντας την υπερβολική συσσώρευση ισχύος που προκαλείται από την εύκολη απόκτηση 3 αστεριών από τη σωστή μονάδα. Έτσι, μειώνουμε τα μεγέθη του αποθέματος σε κάθε βαθμίδα προκειμένου να το καταφέρουμε. Να πώς μοιάζουν αυτή τη στιγμή αυτά τα μεγέθη αποθέματος, αν και μπορεί να συνεχίσουμε να τα αλλάζουμε τους επόμενους μήνες και χρόνια, όσο συλλέγουμε περισσότερα δεδομένα και σχόλια!
 • Αντίγραφα με κόστος 1: 29 ⇒ 22
 • Αντίγραφα με κόστος 2: 22 ⇒ 20
 • Αντίγραφα με κόστος 3: 18 ⇒ 17
 • Αντίγραφα με κόστος 4: 12 ⇒ 10
 • Αντίγραφα με κόστος 5: 10 ⇒ 9

ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ


Η ζημιά στους παίκτες είναι ένα ιδιότροπο σύστημα στο TFT. Ως υπενθύμιση, όταν χάνετε, δέχεστε ζημιά που αντιστοιχεί συνολικά σε μια σταθερή τιμή (με βάση τη Φάση) και επιπλέον 2 Ζημιά ανά ζωντανή μονάδα στο ταμπλό.

Μειώνουμε τη ζημιά των παικτών από τις τεράστιες απώλειες, αλλά κάνουμε τις απώλειες στα μέσα του παιχνιδιού να σας τσούζουν λίγο περισσότερο. Στόχος μας είναι να υπάρχει λίγο περισσότερη συνέπεια και να αποφύγετε τις καταστάσεις όπου δέχεστε 18 ζημιά από τον παίκτη με την Άκαρδη Συμφωνία στην αρχή του παιχνιδιού.
 • Βασική Ζημιά Φάσης: 0/3/4/6/9/15 ⇒ 0/3/5/7/9/15
 • 4η ζωντανή μονάδα: 2 ⇒ 1

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΝΑ


Οι Ήρωες κερδίζουν Μάνα από τις επιθέσεις, τις Ενισχύσεις, τα Αντικείμενα κ.λπ. Όμως ένας λιγότερο ορατός τρόπος να κερδίσουν Μάνα τα τανκ είναι να δεχτούν Ζημιά. Μειώνουμε το ποσό Μάνα που παίρνουν όταν δέχονται Ζημιά, καθώς τα κορυφαία τανκ (π.χ. Τσο'Γκαθ από τη Γη των Ρούνων: Αναδημιουργία) εξαρτώνται από αυτό το μπόνους εδώ και πολλά σετ.
 • Μάνα που αποκτιέται από τη Ζημιά μετά από μειώσεις: 7% ⇒ 5%

ΛΑΦΥΡΑ


Οι Αντιγραφείς δίνουν δυνατότητα πρόσβασης σε μονάδες 3 αστεριών. Ξέρετε ποιος άλλος το κάνει αυτό; Οι Σταρ. Μειώνουμε το ποσοστό των Αντιγραφέων τώρα που οι Σταρ παρέχουν ήδη πρόσβαση σε μονάδες με περισσότερα αστέρια.
 • Πλέον, είναι λιγότερο πιθανό να εμφανιστούν Αντιγραφείς από μπόνους σφαίρες.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙΡΙΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ


Η Αιχμή του Απείρου και το Πετραδένιο Γάντι άλλαξαν, ώστε να μην πάνε στράφι όταν οι μονάδες έχουν ήδη Καίρια Χτυπήματα ικανότητας. Παίρνουμε πίσω αυτή την περισσευούμενη Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος, για να μην γίνει η Τριπλή Αιχμή του Απείρου υπερβολικά ισχυρή με τα νέα χαρακτηριστικά Καίριου Χτυπήματος, όπως ο Δήμιος.
 • Η περισσευούμενη Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος μετατρέπεται τώρα στο 50% αντί για το αυξημένο 80% του Ως τον Ορίζοντα.

ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ


Ούτε μυαλό ούτε ρώμη.
 • Βασική Ζωή όλων των Κουκλών Στόχευσης: 700 ⇒ 625

ΚΑΡΟΥΖΕΛ


Το καρουζέλ της φροντίδας.
 • Τα Καρουζέλ δεν μπορούν πλέον να περιέχουν διπλότυπα Εμβλήματα.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μεγάλες, όπως ο κατάλογος με τα αρχικά συγκροτήματα που μπορείτε να βρείτε στην επισκόπηση παιχνιδιού.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ


Υπάρχουν τόσα νέα πράγματα να ανακαλύψετε στις Μονομαχίες Ρεμίξ, που αυτές οι σημειώσεις ενημέρωσης είναι αδύνατον να τα καλύψουν όλα. Ευτυχώς που έχουμε ένα υποστηρικτικό οικοσύστημα ανεξάρτητων φίλων που μπορούν να σας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο περιεχόμενο που δεν καλύπτεται εδώ.

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ: ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ


Προστέθηκαν ολοκαίνουργιες ενισχύσεις στο απόθεμα. Μην ξεχάσετε να τους ρίξετε μια ματιά σε οποιονδήποτε από τους παραπάνω συνδέσμους των συνεργατών μας. Επιπλέον, αφαιρούμε μερικές υπάρχουσες Ενισχύσεις και τις αντικαθιστούμε με ορισμένες Ενισχύσεις που υπήρχαν παλιότερα.
 • Όλα Φυσικά I/II
 • Βιονική βδέλλα I/II/III
 • Πρώιμη Εκπαίδευση
 • Εκπαίδευση Αντοχής
 • Πέπλο της Σιωπής
 • Απατεώνας
 • Kατώτερος Πετραδένιος Λωτός
 • Χωρίς Βάρη I/II
 • Περιπλανώμενος Εκπαιδευτής

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ


Ας καλωσορίσουμε και πάλι μερικές γνώριμες και διασκεδαστικές Ενισχύσεις από προηγούμενα σετ!
 • Καλά Φιλαράκια I/II
 • Καθαρό Μυαλό
 • Σκοτισμένο Μυαλό
 • Βιονική Ζεύξη I/II/III
 • Σκοποί I/II

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ


Συνολικά, μειώνουμε την υπερβολική αύξηση της οικονομίας σε ορισμένα υψηλά σημεία που εντοπίσαμε στη Γη των Ρούνων: Αναδημιουργία.
 • AFK - Χρυσός: 22 ⇒ 18
 • Η Δυαδική Ρίψη Από Αέρος θα χρησιμοποιεί πλέον τις προτάσεις αντικειμένων του Ήρωα για την επιλογή του αντικειμένου που πέφτει. Αυτό το αντικείμενο δεν μπορεί να είναι το ίδιο με ένα αντικείμενο που έχει ήδη εξοπλίσει ο Ήρωας.
 • Χρυσός Δώρου Γενεθλίων ανά Άνοδο Επιπέδου: 1 ⇒ 0
 • Ματωμένα Λεφτά - 1 Χρυσός ανά 3 Ζωή που χάνετε ⇒ 3 Χρυσός ανά 10 Ζωή που χάνετε
 • Το Χάλκινο/Ασημένιο/Χρυσό Εισιτήριο μετονομάστηκε σε Ασημένιο/Χρυσό/Πρισματικό Εισιτήριο, για να αντιστοιχεί στις βαθμίδες Ενίσχυσης
 • Επιλεγμένο Υπέρλαμπρο Οπλοστάσιο που δίνεται στους Φροντιστές: Επίπεδο 7 ⇒ Επίπεδο 8
 • Μία Κατηγορία Παραπάνω - Πιθανότητα ενεργοποίησης εμφάνισης Χρυσού από εκτέλεση με Λεπίδα Θανάτου: 25% ⇒ 20%
 • Μείωση ΕΜΠ από Οικονομίες: 3 ⇒ 4
 • Ζωή Βιονικού Όγκου I/II/III: 225/300/500 ⇒ 222/333/555
 • Θεραπεία Σφαιρών Θεραπείας: 250/500 ⇒ 225/450
 • Χρυσός Αμοιβαίου Κεφαλαίου/+/++: 23/32/44 ⇒ 20/30/40
 • Χρυσός Ειδικού Τελικών Σταδίων Παιχνιδιού: 44 ⇒ 30
 • Η Επόμενη Πίστα! εμφανίζεται πλέον μόνο στη φάση 2-1
 • Επόμενη Πίστα! Αρχική ΕΜΠ: 2 ⇒ 8
 • Επόμενη Πίστα! Επιπλέον ΕΜΠ κατά την Αγορά: 3 ⇒ 2
 • Τα Τυχερά Γάντια θα χρησιμοποιούν πλέον τις προτάσεις αντικειμένων του Ήρωα για την επιλογή του «ιδανικού» αντικειμένου
 • Τυχερά Γάντια: Και τα δύο αντικείμενα των Γαντιών του Κλέφτη θα επιλεγούν από το απόθεμα των 8 προτεινόμενων αντικειμένων
 • Τυχερά Γάντια: Τα δύο αντικείμενα δεν θα είναι ποτέ ίδια
 • Ο Νεοσύλλεκτος δίνει πλέον έναν Αντιγραφέα Ήρωα
 • Βαθμίδα Αποχαιρετιστήριων Δώρων: Χρυσή ⇒ Ασημένια
 • Ασπίδα Αποχαιρετιστήριων Δώρων: 50% ⇒ 10%
 • Η Κόκκινη Ενίσχυση μετονομάστηκε σε Αφόρητα Χτυπήματα
 • Χρυσός Επικίνδυνων Κινήσεων: 33 ⇒ 30
 • Χρυσός ανά γύρο του πιο Μικροσκοπικού Τιτάνα: 2 ⇒ 1
 • Δύο Χαρές - Ζωή ανά μονάδα κόστους 2: 100 ⇒ 110
 • Τρία στη Σειρά - Ζωή ανά μονάδα κόστους 3: 100 ⇒ 85
 • Ατίθασα κι Eλεύθερα Νιάτα: 1 συστατικό ⇒ 3 Χρυσός

ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ


Πολλά από τα αντικείμενα δύο συστατικών (2x Γ.Μ.Τ. Σπαθί, Περιττά Τεράστια Ράβδος, Μανδύας Εξουδετέρωσης κ.λπ.) εξαρτώνται από την παροχή μεγάλων στατιστικών που ενισχύονται από άλλα αντικείμενα. Δίνουμε σε αυτά τα αντικείμενα μια γενική επίδραση που θα τα κάνει λίγο ισχυρότερα ως μεμονωμένα αντικείμενα. Κατά συνέπεια, τα μεγάλα στατιστικά τους έχουν μειωθεί.

Ο Θώρακας Κισσού σταματά να έχει τόσο τον ρόλο της ισχυρής αντεπίθεσης στα Καίρια Χτυπήματα Ζημιάς Επίθεσης και αποκτά γενικότερη ανθεκτικότητα. Θα συνεχίσει να είναι η πρώτη σας επιλογή για τα λόμπι με πολλή Ζημιά Επίθεσης, αλλά η φάση δεν θα είναι τόσο «το χαρτί νικάει την πέτρα». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Νύχι του Δράκου, το οποίο θα έχει 10 Αντίσταση Μαγείας λιγότερη και μπόνους μέγιστη Ζωή.

Καθώς συνεχίζουμε να φτιάχνουμε Χαρακτηριστικά και άλλες επιδράσεις που επιτρέπουν στις Ικανότητες να προκαλούν Καίρια Χτυπήματα, δεν θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται άσχημα που έχουν φτιάξει την Αιχμή του Απείρου ή το Πετραδένιο Γάντι. Έτσι, αυτά θα παρέχουν επιπλέον ισχύ αν ο παίκτης έχει ήδη Καίρια Χτυπήματα ικανότητας.
 • Θωράκιση Θώρακα Κισσού: 75 ⇒ 55
 • Ζημιά Θώρακα Κισσού: 75/100/150/200 (ανά Επίπεδο Αστεριών) ⇒ 100
 • Θώρακας Κισσού νέο: Δίνει 5% μέγιστη Ζωή.
 • Θώρακας Κισσού νέο: Δέχεστε Ζημιά μειωμένη κατά 8% από τις επιθέσεις.
 • Ο Θώρακας Κισσού δεν μειώνει πλέον τη Ζημιά Καίριου Χτυπήματος
 • Ισχύς Ικανότητας Μπλε Ενίσχυσης: 25 ⇒ 20
 • Η Μπλε Ενίσχυση δεν δίνει πλέον 10 Μάνα μετά τις Εξοντώσεις εντός 3 δευτ. από τη χρήση της Ικανότητάς του χρήστη.
 • Μπλε Ενίσχυση νέο: Μετά από μια Εξόντωση, προκαλείτε Ζημιά αυξημένη κατά 15% για 8 δευτ.
 • Ζημιά Επίθεσης Λεπίδας Θανάτου: 66 ⇒ 55
 • Λεπίδα Θανάτου νέο: Δίνει 8% μπόνους ζημιά
 • Αντίσταση Μαγείας Νυχιού του Δράκου: 65 ⇒ 55
 • Νύχι του Δράκου νέο: Δίνει 5% μέγιστη Ζωή.
 • Αιχμή του Απείρου νέο: Εάν οι ικανότητες του κατόχου μπορούν ήδη να προκαλέσουν Καίρια Χτυπήματα, αποκτάτε 10% Ζημιά Καίριου Χτυπήματος.
 • Ταχύτητα Επίθεσης Οργισμένου Σπαθιού του Γκουίνσου: 18% ⇒ 15%
 • Ταχύτητα Επίθεσης ανά επίθεση του Οργισμένου Σπαθιού του Γκουίνσου: 4% ⇒ 5%
 • Πετραδένιο Γάντι νέο: Εάν οι ικανότητες του κατόχου μπορούν ήδη να προκαλέσουν Καίρια Χτυπήματα, αποκτάτε 10% Ζημιά Καίριου Χτυπήματος.
 • Μορελονομικόν νέο: Το Έγκαυμα και το Τραύμα εφαρμόζονται στην Ισχύ Ικανότητας και τη Ζημιά Επίθεσης.
 • Αντίσταση Μαγείας Υδραργύρου: 30 ⇒ 20
 • Ανοσία σε Καταστολή Πλήθους του Υδράργυρου: 18 δευτ. ⇒ 14 δευτ.
 • Υδράργυρος νέο: Όσο έχετε Ανοσία στην Καταστολή Πλήθους, αποκτάτε 6% Ταχύτητα Επίθεσης κάθε 2 δευτ. (η Ταχύτητα Επίθεσης παραμένει και αφού τελειώσει η Ανοσία).
 • Ο Θεριστής της Νύχτας αντικαταστάθηκε από την Ακλόνητη Καρδιά
 • Ισχύς Ικανότητας του Καπέλου του Ράμπαντον: 70 ⇒ 60
 • Καπέλο του Ράμπαντον νέο: Δίνει 8% μπόνους ζημιά
 • Το Φλεγόμενο Ολμοβόλο αντικαταστάθηκε από την Κόκκινη Ενίσχυση
 • νέοΤαχύτητα Επίθεσης Κόκκινης Ενίσχυσης: 45%
 • Η Κόκκινη Ενίσχυση δεν δίνει πλέον +1 Εμβέλεια
 • Μπόνους Ζημιά Κόκκινης Ενίσχυσης: 8% ⇒ 8% (καμία αλλαγή)
 • Οι επιθέσεις και οι Ικανότητες της Κόκκινης Ενίσχυσης προκαλούν Έγκαυμα 1% και Τραύμα 33% στους στόχους για 5 δευτ.
 • νέοΑκλόνητη Καρδιά: 250 Ζωή, 20 Θωράκιση, 20% Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος.
 • Ακλόνητη Καρδιά: Δέχεστε Ζημιά μειωμένη κατά 8%. Όταν η Ζωή είναι πάνω από 50%, δέχεστε ζημιά μειωμένη κατά 15%.
 • Ζωή της Πανοπλίας του Γόρμογκ: 800 ⇒ 650
 • Πανοπλία του Γόρμογκ νέο +8% μέγιστη Ζωή

ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


Τα Τεχνουργήματα μάς επιτρέπουν να συνεχίσουμε να προσθέτουμε μοναδικά πράγματα με τα οποία μπορούμε να παίξουμε, γι' αυτό καλωσορίζουμε την επιστροφή μερικών αγαπημένων Φολιδωτών αντικειμένων. Δίνουμε μικρές ενισχύσεις στα περισσότερα Τεχνουργήματα, για να τα βοηθήσουμε να αντιστοιχούν στη σπανιότητά τους.
 • Μάνα Αγκαλιάσματος Θανάτου: 30 ⇒ 15
 • Ισχύς Ικανότητας Αγκαλιάσματος Θανάτου: 50 ⇒ 45
 • Τα Αδαμάντινα Χέρια προστέθηκαν στο απόθεμα Τεχνουργημάτων
 • Ζωή Αδαμάντινων Χεριών: 300 ⇒ 400
 • Χρυσός ανά ενεργοποίηση Αδαμάντινων Χεριών: 2 ⇒ 1
 • Η Λεπίδα του Τζογαδόρου προστέθηκε στο απόθεμα Τεχνουργημάτων
 • Ισχύς Ικανότητας Λεπίδας του Τζογαδόρου: 20 ⇒ 10
 • Ταχύτητα Επίθεσης Λεπίδας του Τζογαδόρου: 15% ⇒ 20%
 • Όριο Χρυσού Λεπίδας του Τζογαδόρου: 60 ⇒ 30
 • Πιθανότητα ενεργοποίησης Λεπίδας του Τζογαδόρου: 6% ⇒ 4%
 • Μάνα Ράβδου του Χρυσομάντη: 0 ⇒ 15
 • Μπόνους Ζωή Θωρακοθραύστη: 550 ⇒ 600
 • Ζωή της Πανοπλίας του Μεγιστάνα: 150 ⇒ 200
 • Αύξηση Ζημιάς ανά εξάγωνο της Συγκέντρωσης του Σκοπευτή: 8% ⇒ 9%

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως θα έπρεπε να το αποκαλούμε «Το Κλαμπ των Κολλητών».
 • Ταχύτητα Επίθεσης Πέπλου της Καταραμένης: 15% ⇒ 25%

ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ


Ρυθμίζουμε τις Υπέρλαμπρες εκδόσεις των Βασικών Αντικειμένων που αλλάξαμε παραπάνω (και τις εξισορροπούμε και λίγο).
 • Ταχύτητα Επίθεσης κατά την ενεργοποίηση του Δώρου του Βαρόνου (Δόντι του Νάσορ): 60% ⇒ 80%
 • Μπλε Ευλογία (Μπλε Ενίσχυση): Δεν δίνει πλέον 20 Μάνα μετά τις Εξοντώσεις εντός 3 δευτ. από τη χρήση της Ικανότητάς του χρήστη.
 • Μπλε Ενίσχυση: Μετά από μια Εξόντωση, προκαλείτε Ζημιά αυξημένη κατά 25% για 12 δευτ.
 • Ισχύς Ικανότητας Μπλε Ευλογίας: 50 ⇒ 60
 • Αντίσταση Μαγείας της Ομοιοπολικής Λάμψης (Ιόνιος Σπίθα): 25 ⇒ 50
 • Αντίσταση Μαγείας της Θέλησης του Δράκου (Νύχι του Δράκου): 130 ⇒ 115
 • Η Θέληση του Δράκου δίνει 8% μέγιστη Ζωή.
 • Ζωή της Σιωπής των Άστρων (Πέπλο Δειλινού): 400 ⇒ 500
 • Εμβέλεια σε εξάγωνα της Σιωπής των Άστρων: 2 ⇒ 3
 • Ταχύτητα Επίθεσης ανά επίθεση της Αναμέτρησης του Γκουίνσου (Οργισμένο Σπαθί): 8% ⇒ 10%
 • Ζημιά Επίθεσης Φωσφορίζουσας Λεπίδας Θανάτου (αυτό το ξέρετε): 125% ⇒ 105%
 • Η Φωσφορίζουσα Λεπίδα Θανάτου δίνει 12% μπόνους Ζημιά.
 • Μωρέ Μορελονομικόν (τι να σημαίνει αυτό, άραγε;) Το Έγκαυμα και το Τραύμα εφαρμόζονται στην Ισχύ Ικανότητας και τη Ζημιά Επίθεσης.
 • Ισχύς Ικανότητας του Μωρέ Μορελονομικόν: 40 ⇒ 50
 • Αντίσταση Μαγείας Υπερταχυάργυρου (Υδραργύρος): 40 ⇒ 30
 • Υπερταχυάργυρος: Για 14 δευτ., αποκτάτε 7% Ταχύτητα Επίθεσης ανά 2 δευτ.
 • Ισχύς Ικανότητας Εξυψωμένου Καπέλου του Ράμπαντον (Καπέλο του Ράμπαντον): 130 ⇒ 110
 • Το Εξυψωμένο Καπέλο του Ράμπαντον δίνει 12% μπόνους Ζημιά.
 • Γρήγορο Φωτοβόλο: Το όνομα και το εικονίδιο αντικαταστάθηκαν από το Έμβλημα της Στάχτης (Κόκκινη Ενίσχυση)
 • Το Έμβλημα της Στάχτης (Κόκκινη Ενίσχυση) δεν δίνει πλέον +2 Εμβέλεια
 • Μπόνους Ζημιά του Εμβλήματος της Στάχτης: 12% ⇒ 10%
 • Ταχύτητα Επίθεσης του Εμβλήματος της Στάχτης: 50% ⇒ 70%
 • Οι επιθέσεις του Εμβλήματος της Στάχτης προκαλούν 3% Έγκαυμα και 50% Τραύμα στους στόχους.
 • Θωράκιση του Ροδάκανθου Γιλέκου (Θώρακας Κισσού): 140 ⇒ 120
 • Ζημιά του Ροδάκανθου Γιλέκου: 150/175/225/400 ⇒ 175
 • Ροδάκανθο Γιλέκο: Δίνει 8% μέγιστη Ζωή.
 • Ροδάκανθο Γιλέκο: Δέχεστε 25% λιγότερη ζημιά από τις επιθέσεις.
 • Το Ροδάκανθο Γιλέκο δεν μειώνει πλέον τη Ζημιά Καίριου Χτυπήματος
 • Ζωή της Βασιλικής Ασπίδας του Στέμματος (Στεμματοφύλακας): 100 ⇒ 250
 • Κληροδότημα του Κολοσσού (Ακλόνητη Καρδιά): 500 Ζωή, 40 Θωράκιση, 20% Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος
 • Κληροδότημα του Κολοσσού: Δέχεστε Ζημιά μειωμένη κατά 9%. Όταν η Ζωή σας είναι πάνω από 40%, δέχεστε ζημιά μειωμένη κατά 18%.
 • Περηφάνεια του Γόρμογκ (Πανοπλία του Γόρμογκ): 1300 ⇒ 1000
 • Περηφάνεια του Γόρμογκ: Αποκτάτε 12% μέγιστη Ζωή.

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ


Οι αλλαγές που ακολουθούν θα εφαρμοστούν με την Ενημέρωση 13.23 (κυκλοφορία των Μονομαχιών Ρεμίξ) και θα επηρεάσουν μόνο τους «νέους παίκτες», δηλαδή όσους έχουν παίξει έως 3 παιχνίδια TFT, εκτός των παιχνιδιών εκμάθησης, στον συγκεκριμένο λογαριασμό.
 • Οι νέοι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο στις ουρές αναμονής για Κανονικά παιχνίδια, όλες οι άλλες ουρές αναμονής θα είναι κλειδωμένες
 • Στα πρώτα 3 παιχνίδια τους, οι νέοι παίκτες θα βλέπουν και Bots στα παιχνίδια τους. Αυτά τα Bots θα προσαρμόζονται στο επίπεδο ικανότητάς τους, κάνοντας πιο ομαλή την εισαγωγή στο TFT.
 • Αυτά τα Bots θα εμφανίζονται μόνο στα πρώτα 3 παιχνίδια των νέων παικτών. ΔΕΝ πρόκειται να εμφανιστούν ξανά σε οποιαδήποτε ουρά αναμονής μετά τα πρώτα 3 παιχνίδια.
 • Οι πιο έμπειροι παίκτες που έχουν παίξει ήδη πάνω από 3 παιχνίδια TFT δεν θα δουν αλλαγές, εκτός και αν μπουν σε ουρά αναμονής με έναν νέο παίκτη, και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε άλλες ουρές αναμονής εκτός από τα Κανονικά παιχνίδια όσο βρίσκονται στο λόμπι με έναν νέο παίκτη. Μια σημείωση από τον Prism για τους πιο έμπειρους παίκτες που παίζουν μαζί με αρχάριους: «Μην είστε πολύ σκληροί με τα Bots μας. Μπορεί να μην είναι επιπέδου Διεκδικητή, αλλά τους αρέσει να ακούνε πού και πού ένα gg wp».


 • Copied to clipboard